EPDM lateislabbe

Een lateislabbe is bedoeld om een waterkerende aansluiting tussen de spouwmuur en kozijnen te maken. Hiermee worden kieren gedicht die niet met andere materialen gedicht kunnen worden. Een EPDM lateislabbe is combinatie van aluminium profiel en een i-Form EPDM slabbe. Door toepassing van aluminium blijft het profiel recht en verkleurd niet, dit in tegenstelling tot lateislabbe met een PVC profiel.

Een EPDM lateislabbe is geen standaard artikel en daarom vind je deze ook niet onze online shop. Wij produceren deze op onze locatie in Enter altijd op verzoek en volledig op maat voor bedrijven en groothandels. Indien gewenst kan bijvoorbeeld het aluminium profiel elke in een gewenste kleur geleverd worden.

IPEX levert en produceert achterconstructies, bevestigingsmateriaal en afdichtingsmaterialen voor dak- en gevelbouw uitsluitend aan bedrijven en groothandels. Omdat wij ook produceren zijn we in staat om producten op verzoek aan jouw gevelklus aan te passen.

In onze online shop op deze site vind je diè EPDM-producten die bij ons uit voorraad leverbaar zijn, dit is echter een klein deel van ons assortiment. Vind je niet wat je zoekt of heb je speciale wensen je kunt ons tijdens kantoortijden altijd bellen op 0547-384635 of een mail sturen met al je vragen; we denken graag met je mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.